Over ons

KWALITEIT EN LEVENSDUUR

De keuze voor ons merk betekent in het bezit te zijn van de hoogst kwalitatieve producten. Wij hebben een uitgebreid machinepark, ons personeel is hoog gekwalificeerd en heeft vele jaren ervaring. Wij werken enkel samen met leveranciers die ons de hoogste kwaliteit fabricagematerialen (de kwaliteit is altijd verzekerd met certificaten) kunnen leveren. Voor het verzinken en poederlakken werken we eveneens enkel samen met bedrijven die de hoogste kwaliteit van diensten leveren.

VERTROUWEN

Dankzij moderne technologieën, efficiënt beheer en geschoolde werknemers met verschillende jaren ervaring in de industrie, kunnen we niet alleen België maar ook Duitsland, Frankrijk en Nederland tot onze afzetmarkt rekenen.

MODERNE STIJL

Wij bieden een moderne stijl, originaliteit en vooral bestendigheid. Ons aanbod is steeds aangepast aan de nieuwste architectonische trends en productienormen. Als gevolg daarvan creëren we unieke, gedurfde ontwerpen en innovatieve oplossingen.

SCHOONHEID VAN TRADITIE

Voor de klanten die het klassieke in ons aanbod waarderen, hebben wij gesmede producten. Het zijn tijdloze ontwerpen. Wij beschikken over de mogelijkheid om in houtkleuren te poederlakken. Een innovatieve methode maakt het mogelijk om poorten/hekwerken in de stijl van hout te produceren en te voorzien van poederlak die de natuurlijke nerven van hout imiteert. Dit soort oplossingen maakt het mogelijk om oude beschadigde houten poorten/hekwerken te vervangen door een nieuw, duurzaam stalen of aluminium poort/hekwerk. Ideaal, de schoonheid van natuurlijk hout in een duurzaam materiaal.

ORIGINALITEIT

De individuele benadering van het ontwerp maakt het mogelijk om een origineel en uniek product te creëren. Mede door inbreng van de klant, leidt dit tot een volledig afgewerkt product dat aan zijn verwachtingen voldoet. Op deze manier kunnen we een hekwerk rondom het huis verkrijgen, dat perfect in het landschap past. Al onze producten worden uitsluitend op bestelling vervaardigd in overeenstemming met de door de klant opgegeven afmetingen.